top of page

Schade / Expertise

Schadeherstel en Expertise

Wij verzorgen schadeherstel en expertise in heel Nederland

Wij ontzorgen u graag bij schade zoals lekkage en brand.

 

Wij zijn experts in schadeberaming en herstellen van schade. Wij brengen alle schade duidelijk in beeld ter voorbereiding op een bezoek van de schade-expert van uw verzekeringsmaatschappij.

 

Nodig ons daarom altijd uit voor een eerste inspectie.

Ervaren specialisten

Wij werken uitsluitend met ervaren specialisten met jarenlange ervaring. Onze specialisten kunnen uit de voeten met de nieuwste technologie op het gebied van schadedetectie. Wij brengen de totale schade goed in beeld en bieden een duidelijk advies over het uitvoeren van de herstelwerkzaamheden. Met onze expertise bent u verzekerd van grondige en uitgebreide schadedetectie.

waterschade-herstellen.jpg
brandschade_herstellen.jpeg

Communicatie met uw verzekeraar

Tijdens het gehele traject staan wij voor u klaar tijdens uitleg en onderhandeling met uw verzekeraar. Daarnaast zijn wij voor alle partijen bereikbaar tijdens het gehele proces.

Wij staan u ter zijde met als uiteindelijke het herstellen van uw pand in de oorspronkelijke situatie.

Een goede onderbouwing voor uw verzekeraar

Bij schade is vaak is enige haast geboden. Met onze expersie op diverse vlakken kunnen wij de ontstane schade goed en snel in beeld brengen. Wij stellen een duidelijke offerte op met een goede onderbouwing voor uw verzekeraar. Wij maken goede afspraken om er voor te zorgen dat het herstelproces vlekkeloos verloopt en ook om verassingen achteraf te kunnen voorkomen.

Onze expertise

Voorfase

  • Persoonlijk contact

  • Planning

  • Budgettering

Uitvoering

  • Kwaliteitscontrole

  • Veiligheidsmanagement

  • Aansturing onderaannemers

Na de bouw

  • Tevredenheidsgarantie

Kwaliteit en persoonlijke aandacht

Interius BV staat voor persoonlijke aandacht. Bij het herstellen van de schade verdiepen we ons in uw wensen. Alleen zo kunnen we de kwaliteit leveren waar we voor staan.

Voor, gedurende en na de klus staan we voor u klaar om vragen te beantwoorden.

 

Daarbij werken wij uitsluitend met de beste kwaliteitsproducten waardoor we garant kunnen staan voor jarenlange kwaliteit.

Maximale service – Minimale overlast

Wij nemen uw zorgen uit handen!

 

Dankzij jarenlange ervaring weten wij onze weg te vinden in de wet- en regelgeving. Zo weten wij alles van evt. benodigde vergunningen en kunnen wij ook hier assistentie in verlenen.

Of u nu een bedrijfsgebouw, kantoorpand, oud herenhuis met hoog plafond, een karakteristieke jaren-dertigwoning of een nieuwbouwwoning heeft. In het brede scala aan categorieën zijn wij thuis. In gevallen die vragen om een specialistische aanpak.

 

Altijd denken wij met u mee voor het optimale resultaat.

team_interius_bv.jpg
interius_schilders_schilderwerk_wormerveer.jpg

Schadeherstel en Expertise in o.a. Noord-Holland

Wij verzorgen verbouwingen o.a. in de regio's;
Amsterdam, Alkmaar, Aalsmeer, Badhoevedorp, Haarlem, Zaandam, Zwanenburg, Muiden, Vinkeveen, Bloemendaal, Monnickendam, Uitdam, Zuiderwoude, Broek in Waterland, Haarlemmermeer, Koggenland, Edam, Beverwijk, Blaricum, Bergen aan zee, Castricum, Schagen, Nieuw-Sloten, Huizen, Hollands kroon, Medemblik, Oostzaan, Wormerveer en meer..

  • LinkedIn Social Icon
  • Whatsapp
bottom of page