top of page

Verbouwing

Verbouwing

Wij verzorgen verbouwingen in heel Nederland

Op zoek naar een betrouwbare partij voor een betaalbare verbouwing?

Wij zijn aannemers met een passie voor bouwen en verbouwen. U mag van ons duidelijke afspraken en een persoonlijke aanpak verwachten bij de invulling en uitvoering van uw verbouw-project.

Altijd zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van materialen en producten. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en geven u een passend advies en een bouwplan op maat.

Wij laten uw verbouwing vlekkeloos verlopen

 

Samen met u bespreken wij de bouwplannen en maken wij een stappenplan. Om er voor te zorgen dat de verbouwing zonder problemen verloopt stellen wij vooraf een duidelijke tijdsplanning.

 

En om achteraf verassingen te voorkomen stellen wij ook het budget vooraf samen met u af.

verbouwen-verbouwing.jpg
interius_schilders_schilderwerk_wormerveer.jpg

Complete verbouwing
goed geregeld

Tijdens een verbouwing komen vaak meerdere specialisten aan bod. U kunt deze specialisten zelf los inschakelen maar ook kunt u er voor kiezen dit aan ons over te laten.

 

Wij hebben de ervaring en connecties om ook elke verbouwingen, groot of klein, te laten slagen.

Onze expertise

Voorfase

  • Persoonlijk contact

  • Planning

  • Budgettering

Uitvoering

  • Kwaliteitscontrole

  • Veiligheidsmanagement

  • Aansturing onderaannemers

Na de bouw

  • Tevredenheidsgarantie

Kwaliteit en persoonlijke aandacht

Interius BV staat voor persoonlijke aandacht. Bij het uitvoeren van verbouwingen verdiepen we ons in uw wensen. Alleen zo kunnen we de kwaliteit leveren waar we voor staan.

Voor, gedurende en na de klus staan we voor u klaar om vragen te beantwoorden.

 

Daarbij werken wij uitsluitend met de beste kwaliteitsproducten waardoor we garant kunnen staan voor jarenlang goed schilderwerk.

Maximale service – Minimale overlast

Wij nemen uw zorgen uit handen!

 

Dankzij jarenlange ervaring weten wij onze weg te vinden in de wet- en regelgeving. Zo weten wij alles van evt. benodigde vergunningen en kunnen wij ook hier assistentie in verlenen.

Of u nu een bedrijfsgebouw, kantoorpand, oud herenhuis met hoog plafond, een karakteristieke jaren-dertigwoning of een nieuwbouwwoning heeft. In het brede scala aan categorieën zijn wij thuis. In gevallen die vragen om een specialistische aanpak.

 

Altijd denken wij met u mee voor het optimale resultaat.

team_interius_bv.jpg
schilder_stucadoor.jpg

Verbouw in o.a. Noord-Holland

Wij verzorgen verbouwingen o.a. in de regio's;
Amsterdam, Alkmaar, Aalsmeer, Badhoevedorp, Haarlem, Zaandam, Zwanenburg, Muiden, Vinkeveen, Bloemendaal, Monnickendam, Uitdam, Zuiderwoude, Broek in Waterland, Haarlemmermeer, Koggenland, Edam, Beverwijk, Blaricum, Bergen aan zee, Castricum, Schagen, Nieuw-Sloten, Huizen, Hollands kroon, Medemblik, Oostzaan, Wormerveer en meer..

  • LinkedIn Social Icon
  • Whatsapp
bottom of page