top of page

Vloeren

Vloeren

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer?

Dan bent u bij Interius Vastgoed Onderhoud aan het juiste adres.

Van mooie natuursteen vloeren vloeren, laminaat of eikenhouten vloeren tot aan tegelvloeren voor de meest voordelige prijzen. Kom eens kijken in één van onze showrooms en wij helpen u graag.

Wij zijn leverancier van:

- Ondervloeren
- Textiele vloeren
- Elastische vloeren
- Syntetische vloeren
- Houten vloeren
- Entreezones

Met een team van 30 collega's hebben wij het gehele traject, van fabricage tot aan aflevering, in eigen hand.

Vanuit onze vestigingen in Wormerveer en Hoogeveen leveren wij vloeren aan zowel bedrijven als direct aan particulieren. 

vloeren_leverancier_nederland.jpg
interius_vloeren_leverancier.jpg

Ook voor periodiek onderhoud en schoonmaak

Belangrijk voor een lange levensduur van onze vloeren is periodiek onderhoud, en ook schoonmaak op juiste wijze, zijn andere onderhoudsmiddelen dan de dagelijkse onderhoudsmiddelen beter geschikt.

 

Bezoek één van onze showrooms en vraag onze vloerspecialisten om advies. Heeft u vragen over onderhoud van uw vloer? Neem contact met ons op.

Kwaliteit en persoonlijke aandacht

Interius BV staat voor persoonlijke aandacht. Bij het vernieuwen van vloeren verdiepen we ons in uw wensen. Alleen zo kunnen we de kwaliteit leveren waar we voor staan.

Voor, gedurende en na de klus staan we voor u klaar om vragen te beantwoorden. Daarbij werken wij uitsluitend met de beste kwaliteitsproducten waardoor we garant kunnen staan voor jarenlang goede vloer.

Uitgebreid aanbod en scherpe prijzen

Wij komen graag bij u langs om uw exacte wensen te bespreken. Ook nodigen u graag uit om onze vloeren te komen bekijken in één van onze vestigingen.

 

Wij hebben een uitgebreide showroom waar u ons complete aanbod van houten vloeren, vloerdelen, lamelparket, laminaat, tegels en natuursteen vloeren kunt bekijken.

 

U zult versteld staan van ons enorme aanbod en de zeer scherpe prijzen.

team_interius_bv.jpg

Onze expertise

Voorfase

  • Persoonlijk contact

  • Planning

  • Budgettering

Uitvoering

  • Kwaliteitscontrole

  • Veiligheidsmanagement

  • Aansturing onderaannemers

Na de bouw

  • Tevredenheidsgarantie

vloer-aanleggen-bedrijf.jpg

Vloerenbedrijf uit Noord-Holland

Wij leveren vloeren en verzorgen montage  in de regio's
Amsterdam, Alkmaar, Aalsmeer, Badhoevedorp, Haarlem, Zaandam, Zwanenburg, Muiden, Vinkeveen, Bloemendaal, Monnickendam, Uitdam, Zuiderwoude, Broek in Waterland, Haarlemmermeer, Koggenland, Edam, Beverwijk, Blaricum, Bergen aan zee, Castricum, Schagen, Nieuw-Sloten, Huizen, Hollands kroon, Medemblik, Oostzaan, Wormerveer en meer..

  • LinkedIn Social Icon
  • Whatsapp
bottom of page